Bakgrund

Vår tjänst är ett resultat av över 15 års erfarenhet av att skapa hemsidor och driva försäljning med digital marknadsföring.

Vi vet vilken kraft som uppstår med en säljande hemsida och hur en bra hemsida kan bidra till att ta ett företag till nästa nivå. Vi tycker att alla företag borde ha en säljande hemsida.

Tyvärr är inte vår erfarenhet att alla företag prioriterar och ser hemsidan som en säljkanal. Det vill vi ändra på genom att underlätta för företagare att få till en snygg hemsida som leder till fler affärer och uppdrag.

Vi hjälper små- som större företag att få en bättre digital närvaro och få ut sin kunskap och sitt erbjudande till sina potentiella kunder så att möjligheterna blir fler. Fler möjligheter med bättre kvalitet blir fler affärer och uppdrag. I arbetet med våra kunder har vi insett att de flesta företag vill ha en professionell hemsida men att man ofta saknar tid och kompetens. Så behöver det inte vara i dagens digitala ålder.

Vi har därför paketerat vår tjänst som en fast månadskostnad som bygger på driftsäker och användarvänlig teknik så att man slipper tänka på teknik, underhåll, uppdateringar mm.

Med oss blir det inget stort projekt eller stora investeringar utan en genväg till slutprodukten – den säljande hemsidan!

WaaS: En Introduktion

Öka Er Synlighet & Öka Er Försäljning

Alla företag behöver en professionell hemsida för att ta verksamheten till nya höjder, men vi förstår att det kan vara överväldigande när teknisk kunskap saknas och budgeten är begränsad.

Vi förstår att Ni vill ha en problemfri upplevelse, där allt bara fungerar. Vi förser Er med en användarvänlig plattform byggd på wordpress och ett omfattande helhetstänk med support och uppdateringar.

Vår tjänst är enkel och intuitiv, så att Ni kan uppdatera och underhålla innehållet och layouten utan tekniska bekymmer. Det betyder att Ni kan fokusera på det viktigaste – att driva Ert företag framåt – istället för att hantera tekniken bakom hemsidan.

Så låt oss hjälpa Er att skapa den professionella hemsida som Ert företag förtjänar. Ta nästa steg mot framgång med oss som Er pålitliga partner.

WaaS: Användarvänligt

Effektivisera med Innovativ Teknik

ONBOARDING

Vi börjar med ett möte där vi går igenom era önskemål och utifrån ert nuläge så ger vi er rådgivning som passar er verksamhet. Därefter skapar vi ett första utkast på en säljande företagshemsida.

ENKELT GRÄNSSNITT

Vår plattform har ett användarvänligt gränssnitt med färdiga mallar och funktioner som gör det superenkelt att anpassa och förfina hemsidan. 

SUPPORT & UPPDATERINGAR

Vår support är tillgänglig för att besvara era frågor och oavsett paket så ingår våra regelbundna tekniska uppdateringar.

WaaS: Tjänstenivåer

Effektivisera med Innovativ Teknik

”FÖRETAGS
HEMSIDA”

  1. Vi hjälper Er att skapa en företagshemsida utifrån Era texter och bilder.
  2. Vi utbildar Er i gränssnittet så att ni själva ska kunna anpassa och uppdatera hemsidans innehåll som texter, bilder och funktioner.
  3. Vi hjälper Er med den löpande supporten och sköter det tekniska underhåll som krävs för att säkra driften av hemsidan över tid.


”EN SÄLJANDE HEMSIDA”

  1. Innebär att vi hjälper Er att skapa en säljande hemsida.
  2. Vi skapar, anpassar och uppdaterar innehåll, bilder, grafik och texter utifrån Era löpande önskemål.
  3. Vi hjälper Er med den löpande supporten och sköter det tekniska underhåll som krävs för att säkra driften av hemsidan över tid.


”KAMPANJ
HEMSIDA”

  1. Innebär att vi hjälper Er att skapa kvalitativa leads med s.k. kampanj eller landningssidor. 
  2. En komplett tjänst där ni hyr en färdig landningssida inom ett av era affärsområden och över tid skapar kvalitativ närvaro och synlighet.
  3. Det självklara valet när Ni vill säkra synlighet inom rätt affärsområden och generera kvalitativa leads.

Insikter

Här finner du våra senaste artiklar med insikter från våra verksamhetsområden. 

I takt med den digitala transformationen har information och data blivit värdefulla […]
Information kallas ofta för ”det nya guldet”. Det är inte bara en […]
I en värld där digital transformation är avgörande för varje företags överlevnad […]

Några Av Våra Partners